Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, осигуряване на

...
</TD
>Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, осигуряване на
Коментари Харесай

Русенската полиция погна купувачите на гласове и джигитите по пътя

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, обезпечаване на добър публичен ред, пътна сигурност, предварителна защита на нарушаванията на изборното законодателство и други противозаконни действия се организира през днешния ден на територията на ОДМВР-Русе. За това оповестяват от локалната дирекция на силовото ведомство.

В засилените контролни дейности са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", икономическа и престъпна полиция, както и екипи на жандармерията.

Мобилни групи ще правят инспекции в търговски обекти, игрални зали, казина, автоморги, заложни къщи, питейни заведения, паркове и сборища на лица от дейния престъпен контингент, както и други места, за които има данни за осъществявана незаконна активност или такава, обвързвана с административни нарушавания. Паралелно с това се построяват контролно-пропускателни пунктове, на които се правят инспекции на преминаващи транспортни средства с оглед нарушавания на ЗДвП, противопоставяне на незаконната миграция, транспорт на противозаконни товари и така нататък

Поредната акция на русенската регионална дирекция се осъществя в осъществяване на заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи по отношение на предписание на министъра на вътрешните работи за дейни дейности по един от главните цели на Министерство на вътрешните работи - повишение на сигурността в обитаемоте места, обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали и по-ефективно противопоставяне на престъпността.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР