Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението

...
</TD
>Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението
Коментари Харесай

Спецполицаите с голям удар срещу наркопроизводството в Благоевградско и още две общини

Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции са извършени на териториите на Благоевград, Ловеч и Габрово, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В обезлесен сектор в местността " Плущицата “ землище на с. Скрът, общ. Петрич полицейски чиновници на РУ-Петрич разкрили засадени растения - канабис, с тегло 21 кг. Близо 10 кг канабис са иззели и чиновниците на районно управление (на МВР) – Сандански при инспекция на къща и прилежащо към нея дворно място в с. Ласкарево, общ. Сандански. В хода на интервенцията били тествани и двама мъже, на 30 и 26 години в Сандански и Благоевград, у които били открити количества канабис.

Полицаи от районно управление (на МВР) - Тетевен са спрели за инспекция лек автомобил, с 46 – годишен  водач. В купето на  колата били открити два плика - канабис, с тегло 23 грама. От дворно място на частен парцел в Тетевен, населяван от 60 – годишен са конфискувани зелена листна маса – канабис и три стъклени буркана със суха зелена тревиста маса, с общо тегло 2.03 кг.

Криминалисти от Габрово подхванали инспекция на частен парцел в околност " Дълбок ров ", общ. Севлиево, където разкрили засадени растения от рода на конопа. Установени са 81 растения и към 8 кг суха зелена листна маса, които при полевия наркотест реагирали на марихуана.

Шестимата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. По случаите са формирани досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР