Спешна среща за стадион Христо Ботев свиква кметът на Пловдив

...
</TD
>Спешна среща за стадион Христо Ботев свиква кметът на Пловдив
Коментари Харесай

Разногласия в екипа на Здравко Димитров заради стадион Христо Ботев

Спешна среща за стадион " Христо Ботев " привиква кметът на Пловдив с представители на футболния клуб, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. повода е да се прегледа обширно решението на Общинския съвет дали може да се обезпечат средствата за предплатеното заплащане на металната структура

" Аз се управлявам от закона, няма по какъв начин, в случай че не е вписано в решението на Общински съвет, някой да го подпише, това е следващата среща и в случай че има опция, ще го създадем (плащането) никой от нас не е срещу, само че законно ", съобщи кметът.

Заместник-кметът съобщи, че би трябвало да се подпише спомагателен анекс, той показа, че има различия в екипа за подписването на подобен.

" Аз мисля, че анекс би трябвало да бъде даден. Обществената поръчка беше за 52,5 млн. лева, бяхме заложили и 20% задатък, само че нямаше по какъв начин да го изплатим целия, защото тогава бяха заделени 25 млн. лева и към оня миг имахме единствено 20% от тези 25 млн. лева Сега ще би трябвало да седнем на масата и да се разберем и поради в допълнение отпуснатите 17 млн. лева ", посочи Райчев.

" Това решение на Общинския съвет беше направено от общински съветници, а не от администрация " трансферира топката, който съобщи, че в границите на закона ще удовлетвори всички претенции.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР