Солидно почерпен шофьор е предизвикал катастрофа с материални щети в

...
</TD
>Солидно почерпен шофьор е предизвикал катастрофа с материални щети в
Коментари Харесай

Солидно почерпен шофьор е предизвикал катастрофа с материални щети в Пловдив

Солидно почерпен водач е провокирал злополука с материални вреди в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в града под тепетата. Около 13,00 ч.на 2 януари пътни служители на реда посетили сигнал за произшествие на бул. " Христо Ботев “. Установено било, че при прекосяване от дясна в лява лента лек автомобил " Форд “ не пропуснал и блъснал лек автомобил " БМВ “.

При инспекцията станало ясно, че зад кормилото на първата кола е седнал 51-годишен мъж, използвал алкохол над 2,5 промила. Той е отведен за едно денонощие във Второ районно управление (на МВР). Друг пийнал лидер, на 44 години, пък попаднал в Пето районно управление (на МВР) в новогодишната нощ. Около 22 ч. на 31 декември мъжът самокатастрофирал с " БМВ “-то си на ул. " Ягодовско шосе “ в Пловдив и тестът му с дрегер отчела над 2 промила.

По същото време, само че на 30 декември, в ареста на РУ-Хисаря се озовал 19-годишен юноша с едногодишен стаж като водач. На кръстовище в село Старо Железаре с " Фолксваген “-а си той лишил преимуществото на лек автомобил " Тойота “. При конфликта няма съществено потърпевши, а последвалата инспекция записала централизация на алкохол в кръвта на момчето над 1,2 промила.  Срещу тримата извършители са формирани бързи производства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР