Сняг вали от обяд в Бургас. Засега няма изгледи да

...
</TD
>Сняг вали от обяд в Бургас. Засега няма изгледи да
Коментари Харесай

Сняг се сипе над Бургас, но дали ще натрупа?

Сняг вали от обяд в Бургас. Засега няма изгледи да натрупа, макар желанието на децата. Над Черноморието през по-голямата част от утрешния ден ще е най-вече слънчево. По-значителна ще е облачността в утринните часове по южното крайбрежие. Ще духа сдържан, в южните региони – краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 3° и 6°, откри информация на Burgas24.bg .

През тази нощ тук-там в Южна България към момента ще превалява сняг в развой на прекъсване. От север облачността ще се раздира. Ще духа до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 9° и минус 4°, в София – към минус 9°. Утре сутринта на обособени места в Рило-Родопската област към момента ще превалява слаб сняг, само че до обяд облачността и там ще се раздра и ще намалее и над по-голямата част от страната денем ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София – към минус 1°.

В утринните часове над планините от Южна България облачността към момента ще е забележителна, на обособени места с валежи от сняг. Около и след обяд в множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – към минус 2°, на 2000 метра – към минус 9°.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР