Снимки на засипан с фасове и опаковка от цигари разпространи

...
</TD
>Снимки на засипан с фасове и опаковка от цигари разпространи
Коментари Харесай

Гимназисти в Бургас пушат като комини пред училищата! Има ли кой да ги спре?

Снимки на засипан с фасове и опаковка от цигари популяризира консуматор в обществените мрежи. Мръсотията на тротоара не е най-смущаващото, а това, че е снимана пред 2 бургаски гимназии.

Според бургазлията. В сигнала се показва, че фрагментите са направени пред Строителния и Механото в морския град.

Burgas24.bg разбра, че в действителност превантивна акция за ограничение на тютюнопушенето от възпитаници на територията на Бургаска област тече с цялостна мощ.

Продължават инспекциите на търговски обекти за продажбата на тютюн, тютюневи произведения и техните производни на подрастващи до 18 години, както и реализирането в началото на осведомителна акция измежду родителите и педагогическите колективи, последвана от налагането на законови наказания, планувани в нормативните източници.

Искането за подпомагане от органите на реда бе взето в средата на септември на работна среща сред представители на учебните настоятелства и публични препоръки на образователни заведения, ситуирани на територията на Бургаска област. На срещата, като главен проблем бе изведено всеобщото тютюнопушене от възпитаници в региона или към образователните заведения. След необятно разискване от страна на участниците в срещата бе взето решение за търсене на подпомагане от страна на ОДМВР - Бургас за реализиране на надзор и налагане на наказания по повод тютюнопушенето на лица под 18 години.

Както може да видите от фотосите, при акцията бе планувано на всяка учебна ограда да бъде сложена указателна табела за възбрана на използването тютюневи и свързани с тях произведения. Акцията ще продължи до края на образователната 2024 година.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР