Служители от сектор Пътна полиция“ задържаха мъж, опитал се да

...
</TD
>Служители от сектор Пътна полиция“ задържаха мъж, опитал се да
Коментари Харесай

Гавра с катаджии на магистралата до Пловдив, изненадваща развръзка

Служители от бранш " Пътна полиция “ задържаха мъж, опитал се да ги подкупи. Около 22.30 ч. нощес екипът, който работел по сигурност на придвижването на автомагистрала " Тракия “, спрял в региона на 118 км пътуващ към Бургас микробус с румънска регистрация.

След информация в полицейските регистри униформените открили, че транспортното средство е с сложени табели на различен автомобил и почнали да оформят документите за осъщественото нарушаване от 22-годишния юноша зад кормилото. В този миг обаче наоколо спряла лека кола, от която слязъл 39-годишен престъпно проявен мъж и подхвърлил в патрулката две банкноти от 50 лв..

Информация за случилото се незабавно е подадена в дежурната част на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, а пристигналата на местопроизшествието оперативна група направила оглед и иззела парите.

39-годишният е отведен в ареста на РУ-Труд за едно денонощие, против него е формираното бързо произвеждане по член 304а от Наказателния кодекс под наблюдаване на Окръжна прокуратура - Пловдив. Същата мярка е взета и по отношение на 22-годишния, който е обвинен за закононарушение по член 345, алинея 1 от Наказателен кодекс и казусът е докладван в районната прокуратура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР