Служители от Първо районно управление – Бургас са установили извършителите

...
</TD
>Служители от Първо районно управление – Бургас са установили извършителите
Коментари Харесай

Нагла банда открадна скъпи ценности от апартамент в Бургас, призна си и за други набези!

Служители от Първо районно ръководство – Бургас са открили причинителите на кражбата на маркова детска количка, златни украшения, перлено колие и позлатени принадлежности, благосъстоятелност на 38-годишен бургазлия, осъществена от вкъщи му, ситуиран на бургаската улица " Митрополит Симеон ". Крадците са двама престъпно проявени и осъждани бургазлии от кв. " Победа " - на 28 и 38 години,. Те са създали цялостни признания и върнали част от откраднатите движимости.

Констатирано е, че 28-годишният бургазлия в съучастничество с 24-годишен мъж от Сливен е направил кражба на две външни тела на климатици, инсталирани на сладкарница, ситуирана на ул. " Славянска ". Кражбата е осъществена през времето от 4 до 6 март. Двамата причинители са създали цялостни признания.

Вторият бургазлия – 38-годишния престъпно проявен и осъждан мъж в съучастничество с 41-годишен бургазлия е откраднал от избено помещение, ситуирано на ул. " Георги Шагунов ", 2 акумулаторни акумулатори и два разклонителя. И двамата създали цялостни признания.

Работата по цялостното документиране на случаите продължава от чиновници на Първо районно ръководство - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР