Следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив участва в

...
</TD
>Следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив участва в
Коментари Харесай

Следовател от Пловдив участва в специализиран обмен в Любляна

Следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив взе участие в самостоятелен профилиран продан, провел се по линия на Европейската мрежа за правосъдно образование (ЕМСО) в Любляна, Словения.

В рамките на обмена, в интервала 10-14.10.2022 година, Радостина Цанева е посетила Специализирана държавна прокуратура на Република Словения. Тя е взела участие в голям брой работни срещи с прокурори, които са я срещнали с правосъдната система в Република Словения и компетентността на  профилираното правораздаване, както и с забавни проблеми от  практиката.

Проведена е била и среща с двамата европейски делегирани прокурори на Република Словения – прокурор Таня Франк Елер и прокурор Матей Остир.

Радостина Цанева е посетила също Върховната държавна прокуратура на Република Словения, където се е срещнала с основен шеф Гайа  Стовичей  и старши държавен прокурор Мая Вебер Сайян, както и Конституционния съд на Република Словения.

Следовател Цанева е била и специфичен посетител на семинар на тематика: " Закон за лишаване на имущества с противозаконен генезис в практиката – 2022 година “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР