След трагичния инцидент, за който днес в късния следобед

...
</TD
> След трагичния инцидент, за който днес в късния следобед
Коментари Харесай

Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията в града

След трагичния случай, за който през днешния ден в късния следобяд осведомиха от пресцентъра на полицията в Пловдив, измежду хората недоволството пораства. Все още не са ясни съответни условия към произшествието, само че в известието на Министерство на вътрешните работи Пловдив, изпратено до медиите, изрично се приказва за необезопасена шахта.

Хората безусловно се гневни и питат кой ще поеме отговорност за случилото се. Междувременно млада жена, живееща в южната част на Пловдив, заяви:

" Живея наоколо. Точно оня ден споделих на брачна половинка си, че в тези ровове, до момента в който не падне някой, няма да се обезопасят. Жалко за индивида ".

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив:

Около 15.40 ч. през днешния ден на телефон 112 постъпил сигнал за видян велосипед край необезопасена шахта в зоната на ремонтните действия на пътното платно на кръстовище сред ул. " Братя Бъкстон " и бул. " Александър Стамболийски ".

В позвъняването си подателят изразил съмнение, че най-вероятно велосипедистът е паднал в шахтата. Насоченият натам екип на Първо районно управление (на МВР) открил безжизнено тяло на мъж, гибелта е доказана от правосъден доктор.

Предприети са дейности за изваждане на тялото взаимно със чиновници на пожарната. Местопроизшествието е непокътнато, подхванати са дейности за определяне самоличността на мъжа, както и всички обстоятелства и условия, свързани с рухването му в шахтата.

По първична информация няма данни за принуждение. С първи дейности по разследването- оглед, е формирано досъдебно произвеждане по член 122, алинея 1 от Наказателен кодекс за породена гибел по несъобразителност. Уведомена е прокуратурата и под нейния контрол работата продължава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР