След постъпили жалби в КЗК и окончателното решение на ВАС,

...
</TD
>След постъпили жалби в КЗК и окончателното решение на ВАС,
Коментари Харесай

Община Пловдив прекратява поръчката за модернизация на системата за управление на градския транспорт

След постъпили тъжби в Комисия за защита на конкуренцията и окончателното решение на Върховен административен съд, Община Пловдив приключва процедурата по желание на реализатор на поръчката " Надграждане, рационализация и поддръжка на система за ръководство на градския превоз и услуги по образуване, администриране и надзор на продажби на публични услуги за градска подвижност " и ще разгласи нова.

В новата процедура по Закон за обществените поръчки ще бъдат отстранени всички механически грешки, само че главните параметри и високи условия към евентуалните участници, ще бъдат непокътнати. " Проектът е от изключителна значимост за всички поданици и посетители на Община Пловдив, само че макар желанието ни да влагаме оптимално в градска подвижност от ново потомство, финансовите параметри ще останат непроменени “, разяснява отрасловият заместник-кмет и насочи зов към фирмите, които имат нужната експертиза в региона да се включат.

Той добави още, че критериите на поръчката са високи, само че Община Пловдив не може и няма да направи компромис с осъществяването на този толкоз значим за града план, който с верен метод би могъл да стане действителност даже и в границите на тази календарна година.

Пловдивчани имат горчив опит с предходни опити за нововъведения в областта на градската подвижност, по тази причина е извънредно значим конкурентният принцип в съревнованието сред най-подготвените компании в тези области. Община Пловдив е длъжна да обезпечи една сложна услуга, която да усъвършенства качеството на живот на всички пловдивчани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР