След осуетяване на полицейска проверка и последвало укриване в

...
</TD
> След осуетяване на полицейска проверка и последвало укриване в
Коментари Харесай

Шофьор е арестуван в Пловдив след неподчинение на органите на МВР

След разстройване на полицейска инспекция и последвало укриване в ареста на Трето районно управление (на МВР) бе арестуван недееспособен лидер. Мъжът е на 32-години, с криминалистични регистрации и осъждан за разнообразни типове закононарушения, измежду които и контрабанда с акцизни артикули.

Около 13.30 ч. в петък, в квартал " Шекер махала " пловдивчанинът бил засечен от полицейски патрул зад кормилото на лек автомобил " Ауди “ и не се подчинил на подадения звуков и светлинен сигнал за прекъсване.

С внезапно нарастване на скоростта той се насочил към вътрешността на квартала, изоставил колата на една от улиците и се скрил в близки жилищни постройки. От последвалите го униформени е основана бърза организация за търсене на причинителя и скоро той бил отведен в районното ръководство.

Установено е, че 32-годишният мъж е с отнето удостоверение за правоуправление в границите на наложено административно наказване. Срещу него е стартирано бързо произвеждане по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на наблюдаващ областен прокурор мъжът е притеглен като обвинен и наведен в ареста за 72 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР