Скъпи приятели, искам на всички да ви благодаря, че всеки

...
</TD
>Скъпи приятели, искам на всички да ви благодаря, че всеки
Коментари Харесай

Бизнесменът, жестоко пребил жена си, я сравни с вонящо блато. Освободиха го

" Скъпи другари, желая на всички да ви благодаря, че всеки ден бяхте с мен и разбрахте, че попаднах в един капан на един двуличен човек, който съм го мислил, че е дирек до мен, а то се оказа едно вонящо тресавище.

Също желая да благодаря на моята щерка, която е едно зряло дете и не се подведе от лъжите на някои хора. Също на моите родители и на брат ми. Обичам ви и се гордея, че ви има и ще завърша с една сентенция: " Храни куче да те лае ". Пазете се от лицемерни хора и алчни за пари. Обичам ви ".

Това написа във Facebook предприемачът Симо Касабов. Той бе упрекнат за това, че в средата на декември предходната година е нанесъл тежък побой над брачната половинка си, след който тя остана без далак, с две счупени ребра и голям брой други контузии. Заради патологична ревнивост съгласно прокуратурата Касабов следял с проследяващи устройства цялото семейство, постоянно ги заключвал и редовно тормозел жена си.

Касабов през вчерашния ден е сключил съглашение с прокуратурата и с потърпевшата си брачна половинка. Той е освободен от следствения арест. Наказанието, за което са се договорили страните, е условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен период.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР