Системният нарушител с лека кола тип баничарка и регистрационен номер

...
</TD
>Системният нарушител с лека кола тип баничарка и регистрационен номер
Коментари Харесай

Системен нарушител с баничарка скъса нервите на пловдивчанин

Системният извършител с лека кола вид " баничарка " и регистрационен номер РВ 2812 ТС от кръстовището на ул. " Любен Каравелов " и ул. " Радецки ", още веднъж е заловен в крачка. Това твърди четец на Plovdiv24.bg :

" на пешеходната пътека в непосредствена непосредственост, до която погрешно продължава да паркира тази баничарка, ограничавайки видимостта към пешеходната пътека и бидейки причина за ПТП.

Веднъж към този момент преди няколко семдици беше попаднал в такава обстановка, само че лидерът на колата продължава да паркира непозволено на маркирания остров, без 5 метра разстояние от пешеходната пътека и кръстовището, както и на такси стоянка. Също по този начин лидерът не се употребява и от наложителния абонамент за " синя зона ", към която е част и ул. " Любен Каравелов ".

Чрез Вас желая да моля за съзнание от водачите в града, че в момента, когато слязат от автомобила, автоматизирано и те незабавно стават пешеходци - да не го не помнят и подценяват това, а от локалното ръководство - да се самосезира и да сложи на всички такива маркирани сектори из целия Пловдив физически ограничители, с цел да не бъдат окупирани, защото неслучайно на тази маркирана територия придвижването, прекъсването и паркирането е неразрешено, а точно тъй като понижава видимостта ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР