Син на бивш кметски наместник на карнобатското село Смолник е

...
</TD
>Син на бивш кметски наместник на карнобатското село Смолник е
Коментари Харесай

Син на бивш кметски наместник в карнобатско село – лидер на наркогрупа!

Син на някогашен кметски наместник на карнобатското село Смолник е главатар на група, занимаваща се с произвеждане и разпространяване на марихуана. Бандата безусловно е работила в затворен цикъл – от развъждането, през обработката, пакетирането и пласирането на опиата. Това оповестиха на брифинг преди минути прокурорите Георги Чинев и Ангел Георгиев, както и комисар Ради Пенев - шеф отдел при Групово дело БОП, съобщи кореспондент на  Burgas24.bg .

Лидерът на бандата е наследник на някогашен кметски наместник от Смолник – почитан от съселяните си. Семейството му са аграрни производители, имат животновъдни обекти, както и язовир за напояване. Канабисът е отглеждан по-активно през пролетно-летния сезон. Отрита е и добре оборудвана лаборатория вид " палатка “ за произвеждане на марихуана през студените месеци. Там са открити към 20 растения.    Лидерът на групата е употребявал други 2 лица за разпространяването на опиата. Неговата задача се състояла в това да провежда предлагането и продажбата.  Дрогата е била взимана от двамата съучастници от авансово посочен тайник. Открити са 4 кг кг марихуана, пакетиращи и вакуумиращи машини и везни, разкри Пенев.

Прокурор Чинев добави, че четирите кг опиат са открити от началото на следствието, само че съгласно разпитаните очевидци са били публикувани още 5 кг. Само четирите кг канабис по думите възлизат на стойност от 120 хиляди лева Заедно с останалите 5 на  свободния пазар биха се изтъргували за над 1 млн. лева

Двама от тримата са арестувани за период от 72 часа. Третият се издирва
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР