Ще ремонтираме и ще поставим нова топлоизолация за наша

...
</TD
> Ще ремонтираме и ще поставим нова топлоизолация за наша
Коментари Харесай

Изпълнителят на падналата изолация: Срам ме е, резилът е голям! Не съм спал от притеснения

Ще ремонтираме и ще сложим нова топлоизолация за наша сметка. Това съобщи за Plovdiv24.bg притежателят на компанията, която е направила санирането на блок 11, което падна върху детската площадка в регион " Тракия " през вчерашния ден поради мощните пориви напразно.

Той показа, че казусът е в мощния вятър. На въпрос дали е направил ремонта качествено и съгласно всички условия, той отговори по следния метод:

" Да ви кажа, аз тая работа не я работя от през вчерашния ден, минах през обекта, където е станал казусът. На места дюбелите са изтървали, тук-там даже са се скъсали и половината са останали в панела, а другата половина е хвръкнала. Много са аргументите. Най-големият проблем е, че не можахме да запечатаме калкана както би трябвало, тъй като влязох в болница за интервенция по неотложност, хвана и неприятно време зимата и оттова е тръгнал целият проблем ".

Строителят изясни, че откакто се изчистят боклуците, ще се приготви калканът отначало, с цел да се инсталира топлоизолацията. Това обаче ще стане, откакто се оправи времето и се възвърне, като ще бъде напълно за негова сметка. 

" Вината е моя, клиентът не е отговорен, че аз съм се разболял и съм влезнал в болница ", разяснява той и показа, че не може да уточни на каква стойност са вредите, защото има нови цени на материалите. Изолацията е била изпълнена от алпинисти, като този път (бел. ред. - на поправката) даже ще се " престараят " с дюбелите.

" От 2004 година работя и за първи път ми се случва сходно нещо - за първи път ми се отлепя топлоизолация и не мога да си разреша това да стане повторно. "

На другата част на блока, която също е санирана от същата компания, ще бъде изработен оглед, само че откакто стихне времето, даде обещание строителят.

" Ще направя всичко допустимо този срам да не се повтори, тъй като за мен това е огромен срам и просто ще дам всичко от себе си, откакто се възстановя, да го направя по-най-бързия метод. Дори ще го вършим под надзора на районния проектант, в случай че би трябвало. Срамът ми е доста огромен, от терзания не съм спал нощес. Трябва да направя всичко допустимо да се изчистят тези отпадъци, веселя се, че няма потърпевши хора и деца, тъй като човешкият живот не може да се върне. ", заключи строителят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР