Шофьор бе задържан в Пловдив за проявена агресия на

...
</TD
> Шофьор бе задържан в Пловдив за проявена агресия на
Коментари Харесай

Мутрите се завърнаха в Пловдив! Шофьор тръгна с метална палка към колежка, но пострада друг

Шофьор бе арестуван в Пловдив за проявена експанзия на пътя, а от вкъщи му са конфискувани наркотични субстанции. Полицейските дейности са подхванати от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) след получен сигнал в неделя, оповестяват от полицията в града под тепетата.

Според предварителната информация към 18,00 ч. на бул. " Цариградско шосе “ в Пловдив в придвижване се засекли " Нисан “ и " Тойота “. При прекъсване в региона на надлез " Скобелева майка “ лидерът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с желание да се саморазправя с дамата зад кормилото и двамата мъже, с които пътувала.

В разгара на разногласието непознатият блъснал с железна палка по главата единия от пасажерите, а по-късно отпътувал. На потърпевшия е оказана здравна помощ. При проведените оперативни и издирвателни дейности последвал арест на 35-годишния причинител.

В изискванията на необходимост е претърсено жилището му в регионалния град, където проверяващите разкрили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна. Срещу мъжа са формирани две полицейски производства – за породена телесна щета по хулигански подбуди и за владеене на опиати. Предстои материалите да бъдат импортирани в районната прокуратура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР