Шофиране с висока скорост и шумни гонки през нощта. За

...
</TD
>Шофиране с висока скорост и шумни гонки през нощта. За
Коментари Харесай

Благоевградчани за среднощните гонки в града: Ужасът е след 22:00 часа

Шофиране с висока скорост и шумни гонки през нощта. За това сигнализираха  поданици на няколко квартала в Благоевград.

Следи от автомобилни гуми по пътната настилка и редица клипове на рисково шофиране в оживени квартали снимани от жители. Това са единствено част от образците описващи картината по улиците на Благоевград нощем.

Решение на казуса със среднощните автомобилни гонки търсят от месеци и локалните управляващи в Благоевград. И от там обаче решение виждат само със усилването на полицейския надзор и санкциите.

" Законът съществува, само че няма кой да го ползва. Това ни е главният проблем на нашата община и на нашата общественост. Имаме някакъв шанс, тъй като към момента нямаме жертви ", съобщи Кирил Илиев, общински консултант.

" Подавали са и сигнали, само че до момента никакъв резултат няма. Патрулката минава към 20:00 часа, а ужасът е след 22:00 часа ", разяснява пред Българска национална телевизия Стела Миленкова, гражданин на квартал " Освобождение ".

От пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Благоевград споделиха, че досега не са установени сходен тип нарушавания, като не са получавали и сигнали от такова естество.

От там молиха хората да подават сигнали до незабавния телефон, като дадоха обещание и по-засилен надзор през нощта.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР