Сега не е моментът да говорим за Альоша. Демонтирането на

...
</TD
>Сега не е моментът да говорим за Альоша. Демонтирането на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Демонтирането на Альоша не е на дневен ред, има по-важни неща

" Сега не е моментът да приказваме за Альоша. Демонтирането на паметника не е на дневен ред, има по-важни неща за решение " - сподели пред кореспондент на Plovdiv24.bg кметът след.

Кметът посочи, че в Община Пловдив не е постъпвало, в което се приканват управляващите в Пловдив и в София да предприемат бързи ограничения за .

Според, тъкмо поради идните избори не е моментът да се взема решение ориста на паметника Альоша. Имал персонално мнение по въпроса, само че не пожела да го огласи.

Позиция по тематиката за демонтирането на монумента към момента нямат в пловдивската конструкция на " Демократична България ". " Не сме се събирали още. Вероятно идната седмица ще обсъждаме тематиката " - съобщи заместник-председателят на ДСБ и народен представител от Демократична България. 

Съдбата на паметника Альоша би трябвало да се реши на локален референдум, на който пловдивчани да кажат желаят или не желаят да остане, е персоналното мнение на народния представител от " Продължаваме промяната ". 

" Паметникът носи тежко историческо завещание. От друга страна, аз като пловдивчанин, съм израснал на Бунарджика и мястото е обвързвано с доста сантимент - китари, първа обич, първа целувка... Затова считам, че пловдивчани би трябвало да кажат какво желаят " - добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР