Седма година вече се взима приоритет на обвинителната теза, а

...
</TD
>Седма година вече се взима приоритет на обвинителната теза, а
Коментари Харесай

Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми

Седма година към този момент се взима приоритет на обвинителната теза, а настойчиво не се обръща внимание на нашата отбрана. Говорим си не на час, а на година по лъжичка за неща, които трябваше да бъдат осъществени още в досъдебното произвеждане! Това съобщи през днешния ден пред Апелативен съд - Пловдив някогашният служител на реда Венцислав Караджов, който е упрекнат в съзнателно ликвидиране на своите родители, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Караджов към този момент е с изменена мярка за неотклонение - домакински арест.

Върховният касационен съд за повторно анулира решението на Пловдивския апелативен съд и върна делото за ново разглеждане от различен състав на въззивния съд за премахване на позволени процесуални нарушавания.

Припомняме, че Окръжен съд - Пловдив призна Венцислав Караджов за отговорен и на 28.09.2018 година го осъди на пожизнен затвор. Присъдата бе доказана от Апелативния съд, само че в този момент делото в действителност ще продължи с приканване и чуване на очевидци и движимости лица.

Следващото съвещание е на 30 май от 10 часа, когато щe бъдат разпитани общо 8 очевидци. На идващия ден (31 май) ще бъде чуването на четирима експерти - движимости лица.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР