се включи в маратона на четенето 2024. От детски

...
</TD
> се включи в маратона на четенето 2024. От детски
Коментари Харесай

Вижте с коя книга се включи в маратона на четенето кметът на Русе

се включи в маратона на четенето 2024. От детски отдел  на Регионална библиотека " Любен Каравелов " Русе провеждат самодейност, в която журналисти, актьори, общественици и другари на библиотеката четат фрагменти от обичани детски книжки, записват ги на видео и ги изпращат, а от библиотеката ги разгласяват във " Facebook "  страницата на Библиотечко.

Кметът на Русе не остана апатичен към тази инициатива и се включи с фрагмент от  " Меко казано “ на Валери Петров, която книга признава, че му е обичана.

" За нас е наслаждение да ви представим през днешния ден най-важния човек за града, който непрестанно потвърждава своето позитивно отношение към четенето, книгите и библиотеката – кмета на Русе. Той пристигна в Библиотечко и в неговото вълшебно, пъстро пространство, измежду приказния свят на детството прочете и записа фрагмент от " Меко казано “ на магьосника на думите Валери Петров. Благодарим на господин Милков, че се причисли към хилядната войска четящи хора, запазили парченце от детето у себе си! ", пишат на страницата на библиотеката под видеото на.

Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР