Съвместен проект за почистване и опазване на природата в Русе

...
</TD
>Съвместен проект за почистване и опазване на природата в Русе
Коментари Харесай

Стартират почистване и опазване на природата в Русе, вижте как да се включите

Съвместен план за разчистване и запазване на природата в Русе и района започват Община Русе, " Еушипмънтс " АД и " БиоАктив и ГрийнАктив " ООД, заяви Общината.

Пилотната самодейност ще се организира на 11-ти май (събота) от 9.30 ч., като сборният пункт за начало на почистващите действия ще е центъра на с. Басарбово. Тогава ще се дефинират всички зони, които ще се почистват, а всички участващи и доброволци ще се разпределят по групи.

Проектът е под наслов " Русе на чисто " и има за цел разчистване и предварителна защита на наново замърсяване на наранени от човешка активност и боклуци региони. Освен представители на локалната администрация и двете компании, в самодейността ще се включат и други доброволци – физически и юридически лица.

За всички участници в почистването ще бъдат обезпечени материали като ръкавици и чували за отпадък, а също по този начин ще бъдат подсигурени разнообразни типове транспортни средства за събиране и транспортиране на отпадъците.

Проектът е въодушевен от желанието на компании " Еушипмънтс “ АД и " БиоАктив и ГрийнАктив “ ООД за принос към по-екологична среда и основаване на по-здравословно обграждане за локалната общественост.

Организаторите приканват всички доброволци да заявят своето предпочитание за присъединяване в тази и последващи начинания на [email protected].
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР