Съдия Екатерина Роглекова счете, че Окръжен съд Пловдив трябва да

...
</TD
>Съдия Екатерина Роглекова счете, че Окръжен съд Пловдив трябва да
Коментари Харесай

Съдът реши дали да остави в ареста Рангел Бизюрев

Съдия Екатерина Роглекова счете, че Окръжен съд Пловдив би трябвало да удостовери мярката за неотклочение “задържане под стража " на Рангел Бюзюрев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Възможно е при една по-лека мярка той да повлияе на показанията на разпитаните очевидци с оглед уточняване на обстоятелства и условия.  

Според съда има действителна заплаха той да се укрие, или да извърши друго закононарушение. 

В правосъдната зала отбраната на Рангел искаше домакински арест. Припомняме, че той е упрекнат за гибелта на Димитър Малинов от Цалапица. 

Днес Рангел Бизюрев беше докаран в Пловдив, откакто дойде с полет от Кралство Дания, където беше хванат след няколко месечно търсене и европейска заповед за арест. Разпитът му продължи пет часа. Той е признал, че е удрял Митко след спор, само че не е желал да го убие.

Бизюрев е бил обиждан предната вечер от убития. Желанието и желанието на Рангел са били само и единствено да реализира връзка с Митко и да си изяснят връзките.

Той признава за 4 удара в региона на тялото - торса и ребрата, само че отхвърля да е удрял потърпевшия в лицето. Отрича да го е блъскал и ритал. Това съобщи пред камерата на  Plovdiv24.bg  адвокат Димитър Колев, който пази обвинения.

Бизюрев също по този начин е отрекъл Митко да е бил заровен жив. По думите на юрист Колев сред обясненията на Бизюрев и единия от близнаците Борислав Динков има несъгласия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР