С опасност за живота е мъжът, нападнат с нож в

...
</TD
>С опасност за живота е мъжът, нападнат с нож в
Коментари Харесай

Нападнатият с нож в Бургас е с опасност за живота

С заплаха за живота е мъжът, атакуван с нож в Бургас, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Припомняме, че към 11.00 ч. в неделя в полицията бе получено известие за намушкан мъж в региона до " Инвестбанк ", ситуирана на бул. " Стефан Стамболов " до Новата поща. Извършен е подробен оглед, като са открити и конфискувани разнообразни материални доказателства, измежду които и ножа, с който е осъществено действието. Установено е, че пострадал е 32-годишен престъпно проявен бургазлия, който с гръдна и коремна рана, с заплаха за живота, е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ - Бургас.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия за съпричастност към нападението са арестувани трима престъпно проявени бургазлии (на 34, 35 и 38 години) По първични данни причина за зародилия случай са неуредени междуличностни взаимоотношения.

Действията по събиране на доказателства за виновността на директния причинител на действието не престават от чиновници на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, Второ Районно ръководство – Бургас и отдел " Разследване " към ОДМВР – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР