С огромна радост и вълнение родителите на малката Бояна от

...
</TD
>С огромна радост и вълнение родителите на малката Бояна от
Коментари Харесай

Браво! Състоянието на малката Бояна от Пловдив се подобрява

С голяма наслада и неспокойствие родителите на дребната Бояна от Пловдив  споделиха, че нейното положение се усъвършенства!

От известно време, Бояна е БЕЗ назогастрална сонда! Тя бе неразделна част от нея през последната близо една година и й бе витално нужна, с цел да получава вода, храна и лекарства.

Сондата към този момент я няма и Бояна се храни, приема течности и медикаменти единствено и само през устата! И следим, че се оправя доста добре Научи се, да се храни безвредно! Сега усъвършенстваме преглъщането на течности. Всяка нейна глътка е Чудо и сбъдната фантазия! След триумфа на трансплантацията, това е втората ни огромна победа.

Миналата година, знаете, преобръщахме света, с цел да намерим път, с цел да стопираме Крабе. Много пъти чувахме, че нищо не може да се направи, че няма смисъл, че заболяването е прогресивна, че детето ни единствено ще се утежнява, че трансплантацията няма да даде резултат и още безчет мрачни и смазващи прогнози. Чувахме това и през последната година. Но отказахме да приемем обстоятелството, че няма какво да се направи!

Дори самоуверено можем да кажем, че намерихме и сега работим с изключителни експерти - доктори и физиотерапевти в разнообразни области, които повярваха в нашата идея! Сърцати експерти, изпълнени с добрина и безрезервност! Те образуваха екип, обменят информация между тях и работят в синхрон, с цел да оказват помощ на Бояна да се усъвършенства и връща качества. Изумително е! Видяха и се увериха, че тя е мощна и смела и подготвена да работи и победи непобедимото, което я прави и извънредно специфична.

Несравнима наслада за нас е, да виждаме все по-често очите на Бояна да греят и усмивки да озаряват личицето й. Истинска приятност е, когато я чуваме да се смее с глас! Гордеем се със силата на духа й и нестихващото предпочитание да може повече!

И тези триумфи ни вдъхват нови сили и религия, че невъзможното в миналото, е към този момент напълно достижимо и допустимо!

Тази наша победа е и ваша, другари, тъй като без вас, това нямаше по какъв начин да се случи! БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!! Бъдете здрави!

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР