С настъпването на пролетния сезон и разширяването на хранителния

...
</TD
> С настъпването на пролетния сезон и разширяването на хранителния
Коментари Харесай

Срамът от преглед при специалист може да ни докара голяма беля

С настъпването на пролетния сезон и разширението на хранителния режим зачестяват случаите на хемороидална болест. Пациентите се оплакват от дискомфорт и кървене, заяви началникът на Отделението по хирургия в УМБАЛ " Пловдив “ доктор Йордан Йорданов.

Заболяването е постоянно срещано, случаите се усилват с придвижване на възрастта и нерядко завоалират злокачествени обединения на дебелото черво, а хемороидите са тяхната първа демонстрация. Колкото по-развито е обществото, толкоз повече хора са наранени. Причините са добре известни – неточности в диетата, затънал метод на живот, липса на физическа интензивност. Обичаен признак е кървене при дефекация, което може да е с друг интензитет.

Началникът на Хирургията посочи, че медицинският обзор и инструменталното проучване, осъществени в точния момент, могат да отделят чистата хемороидална болест от злокачествено заболяване на дебелото черво.

В взаимозависимост от стадия на заболяването и положението на пациентите методите на лекуване са от консервативно до оперативно. По преценка на оператора лечението е строго самостоятелно.

Пациентите, за жалост, избират самолечението с рекламирани артикули, заобикалят консултация с доктор поради ниска здравна просвета и позор от прегледа при експерт.

" В нашето поделение хемороидите се лекуват по новаторски способ, чиито преимущества са бързо възобновяване в границите на един ден, понижен болничен престой и липса на постоперативни недоволства, присъщи за обичайните хирургични способи. В рамките на 24 часа след интервенцията пациентът се връща към нормалния си хранителен режим, естествената си дефекация и физическата си интензивност ".

Д-р Йорданов сподели, че болничното заведение разполага с нужната инсталация, с която се реализира новото безкръвно лекуване на хемороидалната болест, без значение от стадия.

Завеждащият заяви, че в отделението всеки ден изцяло гратис се вършат прегледи и цялостна диагностика на дисталния отдел на храносмилателния тракт. За съвещания пациентите могат да търсят медиците в приемния кабинет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР