С молебен за здраве, успехи и благополучие, отслужен от отец

...
</TD
>С молебен за здраве, успехи и благополучие, отслужен от отец
Коментари Харесай

ГЕРБ закри предизборната кампания в Пловдив

С молебен за здраве, триумфи и благоденствие, отслужен от отец Евгений в храм " Света Марина “, ГЕРБ в Пловдив закри предизборната акция. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР, регионалният координатор и кмет на Пловдив, ръководителят на Общинския съвет,, инж. Атанас Ташков, районните ръководители - кмет на регион " Централен “, Гошо Къчков,,, кметовете на регион " Източен “ и " Тракия “ и, общински съветници измолиха Божията благословия.

" Всяко положително дело е от Бога, споделя Свещеното писание. С тая религия и схващане, че за всичко положително, което можем да свършим, би трябвало да просим от Бога подпомагане, ние идваме в храма за молитва. Бог да укрепя Вас, Вашите фамилии и близки, народът Божий, от който желаете доверие. Каквото и да вършим, за Бога го вършим и тогава можем да чакаме триумф в начинанията си “, сподели свещеникът.

Дойдохме в Божия храм, с цел да измолим поддръжка, мъдрост и положително показване на изборите в неделя, с цел да имаме опция да работим отговорно за Пловдив и неговите жители, за постоянна България в сигурна Европа, споделиха претендентите за народни представители в 50-тия български парламент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР