С мантрата експерти е ясно, че не се търси решение,

...
</TD
>С мантрата експерти е ясно, че не се търси решение,
Коментари Харесай

Деница Сачева: Изборите остават единственият работещ за момента вариант

С мантрата " специалисти " е ясно, че не се търси решение, а единствено да се показа нещо пред хората, което да наподобява добре. Това съобщи, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС и номинирана за обществен министър в проектокабинета на, който не получи поддръжка в Народното събрание.

" Това, което всички чакаме от политиката, може да се случи единствено от хора, които са политици, това е специалност, за която се изискват качества, а те не са само експертност ", посочи тя пред Националното радио.

" Целта е не просто да се образува какъвто и да е кабинет, а подобен, който да е постоянен и да стартира незабавно да взема решение проблемите на хората ", разяснява тя и добави, че едно бъдещо държавно управление не би имало 100 дни толеранс, по тази причина в него би трябвало да влязат хора, които " с летящ старт да стартират да работят незабавно ".

Много неща, свързани с ПВУ (Плана за възобновяване и развитие), бяха придвижени напред в 49-ия парламент, уточни Сачева и посочи, че не е задоволително.

Сачева отхвърли подозренията, че партия ГЕРБ не е имала предпочитание да има правителство и подчерта, че е опорка изказванието, че ГЕРБ за 7-и път не съумя да сформира правителство за последните 3 години: 

" Не е реалност това, тъй като предходният кабинет се случи с помощта на поддръжката на ГЕРБ и това беше държавно управление " Денков - Габриел ". Некоректно е да се изпуска името Габриел от него ".

По думите ѝ процедурата с връчването на мандати за сформиране на държавно управление би трябвало да бъде изчерпана, само че " изборите остават единственият работещ за момента вид ":

" Макар да сме първа политическа мощ ние също сме изгубили гласоподаватели и би трябвало да създадем нужното, с цел да предложим на хората, които са се отдръпнали от ГЕРБ, съответни политики и път за деяние ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР