С богата празнична програма в Благоевград ще бъде отбелязан 24

...
</TD
>С богата празнична програма в Благоевград ще бъде отбелязан 24
Коментари Харесай

Благоевград празнува в следващите три дни

С богата празнична стратегия в Благоевград ще бъде маркиран 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност и празник на града, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Тържествената стартират от през днешния ден и ще продължат до 25 май.

В трите вечери от 20:00 часа площад " Македония " ще посрещнем Силвия Кацарова, " Молец ", Бисера и Лидия, Ансамбъл " Пирин ", Камерна опера, Биг Бенд - Благоевград със солистите Христина Кацарска и Марияна Костова и музикално учебно заведение " Престо ".

От 24 до 26 май на площад " Георги Измирлиев " ще минават тържествените шествия на прелестните зрелостниците от випуск 2024 г. 

Около 11:00 ч. на 24 май ще се състои и шествието на учебните заведения от Благоевград във връзка Деня на светите братя Кирил и Методий. Деца, учители и родители ще се насочат към площад " Македония ", съпровождани от Биг Бенд и младежкия духов оркестър към Центъра за личностно и креативно развиване.

" Градът кипи от раздвижване, сигурен съм, че страстта от всяко осъществяване на участниците ще бъде огромна. Благоевград ни сплотява! Благоевград чества! ", написа в профила си във Фейсбук кметът Методи Байкушев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР