С богата и разнообразна програма русенският клуб по плувни спортове

...
</TD
>С богата и разнообразна програма русенският клуб по плувни спортове
Коментари Харесай

Русенският клуб по плувни спортове Локомотив отбеляза десетгодишнината си с богата програма

С богата и разнообразна стратегия русенският клуб по плувни спортове " Локомотив " отпразнува своето десетгодишно сполучливо професионално развиване.

Събитието се проведе в зала “Европа " на Доходното здание в наличието на голям брой публични посетители, измежду които - Георги Чобанов – член на Управителния съвет на Българска федерация по плувни спортове, инж. Ивелина Георгиева – шеф на Професионална гимназия по корабостроене и мореплаване – Русе, Орлин Джелепов - шеф на Спортен Комплекс " Аква Лайф “ Кранево.  

На празника бяха поканени и представители на някои от най-големите плувни клубове от София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград, оповестява Община Русе.

Сред гостите на юбилейното тържество беше и заместник-кметът на Община Русе - Магдалина Илиева, която в своето приветствено слово изрази оптимзъм за бъдещото развиване на клуба, като обърна внимание на вложените от него старания за възраждането на тази спортна активност в града, а също по този начин и сполучливото му ръководство по време на интервала на пандемия. Тя поздрави представителите на КПС " Локомотив - Русе "  за множеството завоювани награди и не пропусна да означи, че управлението на  клуба е потвърдило, че може да се оправи с всевъзможни провокации.

По време на тържеството, с помощта на старши треньора Деян Дончев, присъстващите съумяха да се срещнат с историята и впечатляващите триумфи на клуба, трупани неуморно през миналите 10 години.

Годишнината показа и награждаване на най-хубави плувци в няколко разнообразни възрастови групи. При  възрастова група " Златна рибка “ като най-хубава плувкиня от девойките беше отличена Ан-Мари Младенова, а измежду момчетата – Самуил Стоянов. От възрастова група " Весел Делфин “-  Бояна Габровска и Димитър Димитров. Награди от възрастова група " Деца “ сграбчиха Ева Христова и Адис Петров, а от " Младша възраст “-  Елица Костадинова и Виктор Станев. Най-добрия плувец от група " Старша възраст " бе Михаела Маринова.

Събитието планува награждаване на плувци в още няколко категории, а точно: " Най-добра щафета – за 2022 г. ",   " Най-добър тим за 2022 година (деца 2010 и 2011 г.) " и  " Спортист на годината ", като последната беше извоювана от дългогодишния и деен играч от създаването на КПС " Локомотив " -Русе – Румена Терзиева.

В края на тържественото отбелязване на юбилея поздравления и обръщения към присъстващите отправи Инна Иванова - почетен ръководител на клуба от 2016 до 2021 г.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР