С 38 гласа За“ и 9 Против“ Общинският съвет прие

...
</TD
>С 38 гласа За“ и 9 Против“ Общинският съвет прие
Коментари Харесай

Приеха бюджета на Бургас!

С 38 гласа " За “ и 9 " Против “ Общинският съвет одобри бюджета на Община Бургас за 2023-та година, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Макрорамката на бюджета за тази година е към 457 млн. лева Кметът на Бургас означи, че него се залага на обучение и опазване на здравето.   " Бюджетът на Община Бургас е извънредно постоянен. Има политика за напредък, за развиване, тъй като сме дали изключителни хоризонти за тематика номер 1 - образованието. То ще изведе България на нови терени. Тема номер 2 - опазването на здравето – няма община в страната, която да е отделила толкоз огромен % средства за развиването на своето опазване на здравето “, означи при дебатите Николов.

" Това е последният бюджет, който Общински съвет – Бургас приема. Благодаря ви, че бяхте част от развиването на Бургас.  Моля се това да се придвижи и в българския парламент – да има такова единство за страната както имаме за Бургас. В началот6о на мандата в Бургас функционираха  2 университета, в края – 4. Нека такива положителни вести да следват и идващия Общински съвет и идната администрация “, обърна се към общинските съветници Николов след гласуването.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР