С 33 гласа за, 5 против и 4 въздържал се

...
</TD
>С 33 гласа за, 5 против и 4 въздържал се
Коментари Харесай

Одобриха ликвидацията на Инсинератор Пловдив ЕООД

С 33 гласа " за ", 5 " срещу " и 4 " въздържал се " пловдивският общински съвет утвърди ликвидацията на " Инсинератор Пловдив " ЕООД, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Предложението идва няколко месеца след друго решение на Общински съвет - Пловдив, с което общинското сдружение беше декапитализирано, а в това време беше оповестено желание за предоставяне на концесия на активността за изгаряне на медицински боклуци. 

" Инсинератор Пловдив " ЕООД беше основано преди повече от 15 година, само че доставеното още тогава швейцарско съоръжение даже не е извадено от кашоните. Не се знае нито какво има в пакетите, нито дали работи. Заместник-кметът по финанси Величко Родопски съобщи, че по остарели сметки, отпреди 2 години, общината е трябвало да вложи още 10 милиона лв., с цел да проработи оборудването. 

Прекратяването на активността на сдружението би трябвало да е посредством оповестяване на процедура за неплатежоспособност, а не да се афишира разпродажба, съобщи адв. като посочи че групата на Демократична България поддържа по принцип приключването на сдружението. 

вметна, че дейностите за довеждане на общинската компания до този край са били целенасочени и попита кой стопанисва недвижимото имущество, което с решение на Общински съвет от пролетта е извадено от капитала и върнато на общината. 

означи, че в случай че регионалният шеф има положителни адвокати, ще спре решението като нелегално.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР