Румънски гражданин си е помислил, че тротоар в Стария град

...
</TD
>Румънски гражданин си е помислил, че тротоар в Стария град
Коментари Харесай

Румънец с нагло изпълнение в Стария град

Румънски жител си е помислил, че тротоар в " Стария град " е очакван за паркомясто и най-необезпокоявано е спрял аления си безценен автомобил там, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив (Official) "

" Този хубавец е заел тротоара на 3 метра от ръководството на Стария град. На никой от мързеливите служители не му прави усещане, че и чужденците не зачитат нашите закони ", написа сърдит минувач от гледката.

Мъжът е онагледил възмущението си с няколко фрагмента. От тях се вижда нарушителят и по какъв начин хората са принудени да го заобикалят. Не се вижда на колата да е сложена и санкция. 

Потребителите на мрежата разясниха обстановката по следния метод:

" По-нагли от румънците няма в цяла Европа! "

" Не са само чужденците - " ми всички по този начин вършат " и номера минава. "

Граждани споделят, че казусът е систематичен и постоянно нарушителите не биват глобени.

Екипът на Plovdiv24.bg , само че и с подробна информация, какъв брой са санкционираните в съответен интервал.

До лятото на 2023 съответна статистика за санкционираните в региона нямаше, но директорът на Оперативна програма " Общинска защита "   съблюдава обещанието си през медията ни и я сътвори, с цел да има бистрота и доверие сред институциите и жителите.

Припомняме, че достъпът на коли до Стария Пловдив би трябвало да бъде следен и по опция мощно стеснен. В него би трябвало да бъдат допускани с коли единствено жители, които живеят там, както и посетители на хотелите и заведенията за хранене и спедиторски коли или такива със специфичен режим.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР