Росен Костурков, трети в листата в Пловдив-град и водач на

...
</TD
>Росен Костурков, трети в листата в Пловдив-град и водач на
Коментари Харесай

Росен Костурков: Няма как да бъда доволен от изборния резултат

Росен Костурков, трети в листата в Пловдив-град и лидер на листата в Пловдив-област на " Продължаваме промяната ", е единственият представител на политическа групировка, който разяснява изборните резултати в града под тепетата. Ето какво сподели пред Plovdiv24.bg :

" Няма по какъв начин да бъда удовлетворен от изборния резултат, тъй като по-малко хора са дали своят вот за нас спрямо ноември предходната година. От друга страна, би трябвало да отчетем протичащото се в страната през последните 10 месеца, фактът, че държавното управление беше съборено от вътрешната страна, както и извънредно отрицателната акция против нас. 

Имаме три мандата от Пловдив и ще продължим да работим за осъществяване на нашите цели в града, които сме определили още предходната година. Ще създадем всичко допустимо да увеличим контрола върху харченето на обществени средства в града. Друг значим ангажимент е предприемането на ограничения за прекратяване на транспортния безпорядък. Знаете, ние осигурихме 150 милиона в Плана за възобновяване и резистентност, за построяването на градска железница, с която да се придвижват хората от Пловдив към предприятията и назад. Ще продължим да работим за това. Имаме и персонална идея - ремонта на Хуманитарната гимназия. 

Не ни пречи да работим, даже в съпротива. За нас няма по-логична стъпка държавното управление да бъде препоръчано от първата политическа мощ. Ние ще бъдем градивна съпротива. Няма да участваме в ръководството на страната с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". 

Най-вероятно ще вляза в Народното събрание от листата на която съм лидер. Повече детайлности ще има след съвещанието на нашия национален съвет на следващия ден ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР