Ремонтите в най-младия пловдивски квартал продължават и са съобразени с

...
</TD
>Ремонтите в най-младия пловдивски квартал продължават и са съобразени с
Коментари Харесай

Облагородяват най-младия район в Пловдив

Ремонтите в най-младия пловдивски квартал не престават и са съобразени с метеорологичната конюнктура. В момента строителните бригади правят замяна на тротоарната настилка пред един от оживените търговски центрове на улица " Съединение ". Обектът бе инспектиран от кмета на " Тракия " и от основния инженер в районната администрация Красимир Еневски.

" Мястото се оформи като самобитна пешеходна и комерсиална зона. Последователно работим за разширение на обществените пешеходни пространства и тяхното облагородяване ", разяснява. Той добави, че " Тракия " е кварталът с най-вече велосипедни алеи, а работата за разширение на зелената система е предпочитана и непрекъсната.

" След социализирането на парк " Лаута " и превръщането му от шубрак в желано място за отдих и спорт, след построяването на новия парк " 2019 " и огромните залесителни начинания, сега на дневен ред е парк " Кан Крум ". Вече направихме първите стъпки за реализирането на плана. Продължаваме напред ", безапелационен е кметът на " Тракия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР