Режисьорът Стефан Командарев пристига в Пловдив за две срещи с

...
</TD
>Режисьорът Стефан Командарев пристига в Пловдив за две срещи с
Коментари Харесай

Режисьорът на един от най-актуалните български филми идва в Пловдив

Режисьорът Стефан Командарев идва в Пловдив за две срещи с пловдивчани през днешния ден. В 18:00 часа той гостува на поредицата " Успешните “ в клуб Fargo. Веднага след срещата е прожекцията в Lucky Дом на киното на новия му филм " Уроците на Блага “, с който се открива фестивалът Киномания в Пловдив, а Командарев ще се срещне със феновете и в кинозалата.

В неналожителен диалог с гостите на събитието той ще опише за триумфите на новия си филм " Уроците на Блага ", както и за предходните си истории " Светът е огромен и избавление дебне отвред ", " Посоки " и още доста други.

Най-новата продукция " Уроците на Блага “ с Ели Скорчева към този момент завоюва влиятелни награди, с огромен триумф и няколко награди на огромния фестивал в Карлови Вари, измежду които и огромната за най-хубав филм " Кристален глобус “. Филмът открива тазгодишното издание на Киномания в Пловдив.

Поредицата " Успешните “ ни среща с известни хора от света на спорта, културата и публичния живот, които в неналожителен диалог споделят с пловдивчани своята визия за триумфа, за кариерата, творчеството и други тематики и се организира с финансовата поддръжката на Община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР