Разговорите между НКЖИ и община Пловдив относно Бетонния мост са

...
</TD
>Разговорите между НКЖИ и община Пловдив относно Бетонния мост са
Коментари Харесай

Новият Бетонен мост в Пловдив ще бъде без колони по средата

Разговорите сред НКЖИ и община Пловдив по отношение на Бетонния мост са на привършване, заяви за Plovdiv24.bg ръководителят на плана за рационализация на жп ареал Пловдив инж. Иван Бакалски.

" Имаме положителни връзки с общината. След подобряването на плана се надяваме да бъде издадено разрешението за градеж, с цел да стартираме да работим. Съобразяваме се със периода за стартирането на пробива " Модър-Царевец " - разяснява инж. Бакалски.

По думите му, се чака в края на януари или началото на февруари да се пристъпи към затваряне на Бетонния мост за реорганизация.

Ако се съблюдава ангажимента сред НКЖИ и община Пловдив, това значи, че ремонтът на Бетонния мост ще стартира през пролетта. Подробностите ще бъдат коментирани на идната среща. Тогава се чака да бъде показано и мнението на КИИП, поискано от предходния заместник-кмет по строителство.

Проектът на новото оборудване планува гредова структура без колони по средата. Ще се укрепят страничните колони и насипът, с цел да се направи естествена рампа откъм " Македония ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР