Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем А.К., на 32 години, за

...
</TD
>Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем А.К., на 32 години, за
Коментари Харесай

Ученичка в 12 клас е предлагала услуги в кабинки в стриптийз бар в Пловдив!

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен А.К., на 32 години, за това, че осъществил трафик на хора по отношение на две дами, едната от които на 18 година, ученичка в 12 клас, а другата на 28 година, като ги е набирал за потребление на развратни дейности посредством обещаване на облаги – закононарушение по член 159а, алинея 2 т.6 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 19 март 2023 година в ранните часове в стриптийз клуб в центъра на Пловдив ( " Бътерфлай " ), е била извършена профилирана полицейска интервенция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по формирано досъдебно произвеждане по горепосочения текст. На място е бил открит и арестуван А.К., на 32 година, стопанисвал заведението, както и още няколко лица, включително и танцьорки. Последните, откакто са били разпитани, са освободени.  

Установено е, че А.К. бил предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението. На 19 март 2023 година в заведението се е намирала 18-годишната жена.   

По досъдебното произвеждане са осъществено голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана активността на А.К., осъществени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други А.К. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Действията по следствието не престават.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР