Районна прокуратура–Пловдив наблюдава дело за хулиганство – престъпление за чл.

...
</TD
>Районна прокуратура–Пловдив наблюдава дело за хулиганство – престъпление за чл.
Коментари Харесай

Арестуваха човека, нападнал адвокат Левашки в Пловдив

Районна прокуратура–Пловдив следи дело за безчинство – закононарушение за член 325 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 19 март 2023 година, сутринта, във Второ РУ–Пловдив, е бил подаден сигнал от юрист Стефан Левашки, че до момента в който разхождал кучето си в междублоково пространство в Пловдив, е .  Първоначално непознатият отправил голям брой обиди, както и закани, по отношение на това, че Левашки разхождал кучето си в региона. В един миг непознатият хвърлил камък към Левашки и го уцелил в гърба.

Няма открити пострадвания. След подадения сигнал е почнала инспекция, като в границите на 24 часа материалите са докладвани в Районна прокуратура–Пловдив и е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.  Установен е бил причинителят на закононарушението и арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

В хода на следствието през днешния ден е било осъществено различаване, при което Левашки е разпознал И.Д,. на 38 година, като причинител на действието. Той не е осъждан. Предстои до края на деня на И.Д. да бъде повдигнато обвиняване за безчинство. Извършват се дейности по следствието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР