Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Т.Р., на 46

...
</TD
>Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Т.Р., на 46
Коментари Харесай

Пловдивската прокуратура не прости на рецидивист на пътя с няколко нарушения

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен Т.Р., на 46 година, за това, че на 17.10.2022 година в с. Избеглии, обл. Пловдив, е управлявал лек автомобил, марка " Фолксваген Пасат “, с централизация на алкохол в кръвта над 1.2 на хиляда, а точно 3,12 на хиляда, открито по подобаващ ред с техническо средство " Алкотест Дрегер “ - закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата и място е управлявал лек автомобил, марка " Фолксваген Пасат “, който не е бил регистриран по надлежния ред – закононарушение по член 345, алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 17 октомври 2022 година, в с. Избеглии, обл. Пловдив, към 20 часа полицейски патрул спрял за инспекция лек автомобил, марка " Фолксваген Пасат “, ръководен от Т.Р. Но лидера е бил изработен тест за алкохол, който отчел позитивен резултат – 3,12 промила. Установено било също, че Т.Р.е управлявал нерегистриран  автомобил. Той е осъждан преди.

Т.Р. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пловдив да внесе искане в Районен съд – Асеновград за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР