Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем С.С., на 43

...
</TD
>Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем С.С., на 43
Коментари Харесай

Тежки сцени пред дискотека в Пловдив, клиент влачи с кола охранител по асфалта

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен С.С., на 43 година, за това, че през днешния ден в Пловдив в изискванията на рисков рецидив, при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил, марка " Фолксваген Пасат “, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото  - закононарушение по член 325 ал.5 вр. алинея 3 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 4 декември 2023 година, към 04,00 часа, С.С. се намирал в дискотека в Пловдив със своя другарка. Там зародил спор с различен клиент на заведението. Охранителите помолили С.С. да напусне дискотеката. Той отказал и те го извели на открито.

С.С. почнал да ги наскърбява, качил се в автомобила си, направил обиколка на паркинга с " дрифт “ и съборил няколко конуса. Един от охранителите се опитал да го спре, като отворил шофьорската врата, само че С.С. почнал да го влачи по асфалта. Колегите му съумели да го издърпат. С.С. направил нова маневра, блъснал с автомобила витрината на прилежащ магазин и спрял.

С.С. е дал кръвна проба за проучване за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като се изчакват резултатите от химическата експертиза, с цел да се направи преценка за вероятно покачване и на други обвинявания.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Извършват се дейности по следствието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР