Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем И.С., на 24

...
</TD
>Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем И.С., на 24
Коментари Харесай

Този криминален тип напада жени в Пловдив! МВР издирва негови жертви!

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен И.С., на 24 година, за това, че предизвикал лека телесна повреди по хулигански повреди на 29-годишната Р.Б. – закононарушение по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодек, за което законът планува до 3 години отнемане от независимост. 

В хода на следствието е открито, че на 15 март в Пловдив И.С. се намирал в подлез в центъра. Покрай него минала Р.Б. В едни миг той се обърнал към преминаващата зад него жена и без да й каже нищо, й нанесъл удар с крайник в региона на лявото бедро, след което си тръгнал.

Пострадалата е подала сигнал във Второ районно управление (на МВР) и в резултат на осъществените оперативно-издирвателни мероприятия причинителят е бил открит. Действията са му били записани на охранителна камера в подлеза. По досъдебното произвеждане са осъществени разпити на очевидци, различаване, конфискувани материални доказателства – записи от камери.

И. С. е престъпно проявен и осъждан за обири и безчинство. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои през днешния ден, 20 март 2023 година, да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.

При следствието са събрани доказателства, че това не единична демонстрация на И.С., който и различен път е нападал и удрял дами на улици в Пловдив. В тази връзка прокуратурата се обръща с апел, в случай че има други потърпевши дами от И.С., чиято фотография е приложена към сегашния материал, дано неотложно се свържат с полицията или прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР