Районен съд – Бургас остави в ареста Диан Иванов, който

...
</TD
>Районен съд – Бургас остави в ареста Диан Иванов, който
Коментари Харесай

Насилникът от Славейков остава на топло

Районен съд – Бургас остави в ареста Диан Иванов, който в нощта на 2 август преби брачната половинка и тъста си, съобщи кореспондент на Burgas24.bg . Иванов е упрекнат, че е предизвикал леки телесни повреди двамата. Телесните увреждания са нанесени при изискванията на домашно принуждение.

 Както Burgas24.bg чиновници от Второ Районно ръководство – Бургас се отзовали на сигнал за домашно принуждение, подаден от апартамент в ж.к. " Славейков ". В него са били 45-годишен бургазлия, 48-годишната му брачна половинка, 16-годишната им щерка и бащата на бургазлийката – 78-годишен мъж.

Съпругата и татко й били със следи от пострадвания по забележимите елементи на лицето - кръвотечение от носа и рани по главата. Те декларирали, че са бити неоснователно от 45-годишния престъпно проявен бургазлия, който нанасял ударите с ръце.

Нападателят е бил пийнал. На 18 юли 2022 година бургазлията е арестуван за домашно принуждение по отношение на брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана по Закона за домашното принуждение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР