, районен прокурор на Пловдив, коментира пред камерата на

...
</TD
> , районен прокурор на Пловдив, коментира пред камерата на
Коментари Харесай

Ето каква е била цялата ситуация около тежката агресия и счупеното шофьорско стъкло в Пловдив

, областен прокурор на Пловдив, разяснява пред камерата на Plovdiv24.bg случая с бруталната експанзия на пътя в града под тепетата, приключила със счупено стъкло:

" Ще бъдем безкомпромисни и с нулева приемливост към сходни случаи. На 23 октомври към 17,00 часа сигналът е подаден на телефон 112 от потърпевшия. Днес сутринта извършителят е открит, формирано е досъдебно произвеждане и е притеглен към наказателна отговорност.

Става дума за безчинство с изключителна смелост, породена лека телесна и увреждане на непознато имущество. Установено е, че на на улица " Акад. Петър Динеков " лидер на лек автомобил " Киа ", на 43 години, с букви Г.Г., е препречил пътя на бус " Мерцедес ", ръководен от 21-годишен мъж.

Шофьорът на колата се доближава до другия лидер и е нанесъл серия от удари с длан, счупвайки страничното стъкло на вратата до водача. Причинени са пострадвания на лидера на буса в региона на лявата скула и китка.

Спътникът му е снимал част от въпросния случай. След това потърпевшият се отдръпва на безвредно разстояние и звъни на 112. В болница му е издадено здравно уверение.

Агресията съгласно Г.Г. е провокирана от маневра от потърпевшия, която му се сторила рискова. Около двете МПС-та не е имало други коли, нито пешеходци.

Повдигнати са 3 обвинявания - за безчинство с особена смелост, за породена лека телесна щета по хулигански подбуди и за увреждане на непозната движима движимост. Извършителят е арестуван е за период до 72 часа. Досега въпросният не е бил осъждан. Законът планува до 5 години отнемане от независимост ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР