Район Централен“ започва проектирането на надстройка на сградата на филиала

...
</TD
>Район Централен“ започва проектирането на надстройка на сградата на филиала
Коментари Харесай

Започва проектирането на надстройка на филиала на ОУ Алеко Константинов

Район " Централен “ стартира проектирането на надстройка на постройката на филиала на ОУ " Алеко Константинов “ на ул. " Алеко Константинов “ №11.

Затова се схванаха на среща през днешния ден заместник-кметът по обучение, бизнес развиване и европейски политики в Община Пловдив, кметът на регион " Централен “, шефът на учебното заведение Марияна Найденова и заместникът й Запрян Атанасов.

В момента във филиала учат учениците от 1-ви до 3-ти клас, а след разширението на постройката, в нея ще се образоват и тези от 4-ти клас. Така възпитаниците от началния курс ще са на едно място, а в главния корпус на ул. " Божидар Здравков “ №3А ще останат прогимназиалните класове.

" Идеята за разделянето на двата стадия - начален и прогимназиален ще даде опция да се осъществят доста новаторски планове, заложени в управническата идея. Предвидени са нововъведения като учебно заведение за родители, класни стаи навън, класове-наставници, дни за акомодация на бъдещите първокласници и петокласници “, уточни Марияна Найденова и благодари на и за оказаната поддръжка.

До края на годината следва да се отстрани амортизирана дървена колиба в двора на филиала, което ще усили пространството за спорт и игра.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР