Работата по проекта Trakia Green Park и строителните дейности стартираха,

...
</TD
>Работата по проекта Trakia Green Park и строителните дейности стартираха,
Коментари Харесай

Добре дошли в Trakia Green Park – най-новият жилищен комплекс на територията на квартал Тракия, в Пловдив

Работата по плана Trakia Green Park и строителните действия стартираха, с цел да положат основите на модерния комплекс, от затворен вид в един от най-предпочитаните региони на града. Фокусът на плана е построяването на огромен вътрешен парк, който да даде на жителите умерено място за отдих измежду зеленина и улеснения за свободното време.

Разположен на бул. “Освобождение “ наоколо до Мол Плаза и Хотел SPS Trakia Green Park има отлична локация, гарантираща улеснение и комуникативност. Освен огромните пътни артерии, които го свързват бързо и елементарно с всяка точка на града, комплексът е заобиколен от множеството търговски обекти като Метро, Технополис и JUSK, както и парк " Лаута ", пловдивската велоалея и други публични институции като учебни заведения и детски градини. Всичко, от което биха могли да се нуждаят жителите на Trakia Green Park, е на една ръка разстояние.

От уютни студиа до просторни многостайни жилища – всяко пространство е планувано да обезпечи оптимален комфорт и функционалност. С съвременна архитектура, панорамни тераси и френски прозорци жилищата оферират красива панорама и обилие от естествена светлина. Нововъведение в стандарта са жилища на партерно равнище, които разполагат с дребни дворове вид веранди, идеални за удоволствие навън от комфорта на дома.

Trakia Green Park е планиран с потенциал за създаване на под земята паркинг и гаражи подготвени да задоволят нуждата от места за коли.

Апартаментите в Trakia Green Park са в предварителна продажба и единствено с едно позвъняване, в нашия офис може да получите точна и детайлна информация, както и правене на самостоятелна оферта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР