Провокиран от изказванията на кмета на район Тракия , че

...
</TD
>Провокиран от изказванията на кмета на район Тракия , че
Коментари Харесай

Строител алпинист защити гилдията след падналата изолация

Провокиран от изявленията на кмета на регион " Тракия ", че на излоцията, с редакцията на  Plovdiv24.bg  се свърза строителят Стефан Харизанов, който изиска да даде обяснение по проблема с падналата мазилка от жилищен блок в резултат на ураганния вятър.

Мъжът е и единственият, който дръзна обществено да отбрани гилдията на строителите, които се занимават със саниране на здания. Ето какво тъкмо показа той, предизвикан от мнения на познати и непознати:

" Не съм склонен с изказванията, че алпинистите нямат опора, с цел да поставят дюбели за топлоизолацията. Стават едни нападки, без да имаме право на отбрана. "

Стефан Харизанов разяснява, че се занимава с тази активност от 2000 година и до момента и лист не му е падал от вятъра. Той описа технологията, с която той за слага топлоизолацията, а точно:

1. Старата подкожушена мазилка се бута до здраво;

2. Обезпрашаване, грундиране с помпа с пулверизатор;

3. Лепене, само че не с лепила, тъй като на 5-та година лепилата се отлепят, а със специфична монтажна пяна за SPS плоскости, която е по-лека и става 10 пъти по-здрава и няма по какъв начин да падне.

4. Дюбелиране, шпакловка, мрежа и още една шпакловка, грундира се и се нанася външната мазилка.

" След случая в " Тракия " незабавно стартира да ни излиза неприятно име, това, че има хора, които се възползват от наивността на жителите и ги лъжат без контракти и им взимат парите, и за нас не е добре ", изясни Харизанов и добави: " Ние подписваме контракти, даваме 10 години гаранция и в случай че нещо стане, поемаме ремонта за наша сметка. "

За да онагледи своите изказвания той ни изпрати и фотоси, които може да разгледате в галерията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР