Проверяващите служители от НАП Пловдив са се разходили из пловдивските

...
</TD
>Проверяващите служители от НАП Пловдив са се разходили из пловдивските
Коментари Харесай

НАП Пловдив влезе в моловете

Проверяващите чиновници от Национална агенция за приходите Пловдив са се разходили из пловдивските молове и са разкрили извършители, видя Plovdiv24.bg от уеб страницата на видя на институцията.

В листата на обекти, подлежащи на запечатване, попада щанда за кафе, сандвичи безалкохолни питиета " The Tree ", разположен в мола на бул. " Руски ".

Фирмата, която стопанства обекта е " Пингуин Хаус Груп " ЕООД. Едноличен притежател и шеф на място е Нурелдин Мохамед Ахмед Елрамини.

Името му е свързано с още една компания с любопитното име " Спайдър мен БГ " ЕООД. Началният капитал и при двете, обаче е извънредно дребен.

Оборотът въпреки това на обект " The Tree " възлиза на 32 хиляди лв. към 2021 година. Няма информация, какъв брой чиновници са работили или работят все още.

Другият мол, намиращ се на ул. " Д-р Георги Странски 5 ", също е бил посетен от проверяващите от Национална агенция за приходите Пловдив.

Докато чиновниците са разглеждали новите модели на чантите и обувките в магазин " Ривас ", евентуално са се усъмнили в дейностите на магазинерите и при инспекцията са открили нарушаване. 

Фирмата " Интер РВ " ЕООД e благосъстоятелност на Рангел Георгиев Кирев. Името му е обвързвано с още 5 други компании.

Началният капитал на съответната компания извършител е бил 10 000 лв.. Информацията към 2021 година демонстрира, че е разполагала с 16 чиновници, а оборотът е възлизал на 1203000 лева

Нарушител е бил " хванат " и на ул. " Марагидик " 5. Обектът се показва, като магазин за хранителни артикули, а съгласно Гугъл Maps това е полу-реновирана къща.

Собственик и шеф на компанията " Шок Маркет " EООД, която стопанисва мястото, е Исмет Неджат Юсеин. 

Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният импортиран капитал е в размер на 300 лв..

Припомняме, че от съответния обществен лист жителите могат да схванат къде Национална агенция за приходите са открили нарушавания на наредбите на ЗДДС и кой обект има причина за използване на насилствена административна мярка " Запечатване на обект “. Тя може да бъде наложена за период до 30 дни, без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР