Проверка на дейностите по пробива Модър - Царевец направи кметът

...
</TD
>Проверка на дейностите по пробива Модър - Царевец направи кметът
Коментари Харесай

Кметът се ядоса на ВиК, бавят пробива Модър - Царевец

Проверка на дейностите по пробива " Модър - Царевец " направи кметът. Той бе посрещнат от притежателя на компанията реализатор Цанко Драгиев, който го срещна с напредъка на работата, осъществявана най-много от южната страна на пробива - по улица " Модър " и пресечката ѝ ул. " Колхида ".

" Доволен съм, както постоянно от темповете, с които се движат тези реализатори. Виждам обаче, че компанията, която извършва дейностите по плана на ВиК, още веднъж се бави. На обекта не видях нейни служащи, а това спъва работата на " Драгиев и Ко ", тъй като би трябвало да бъдат разкрити два 20 киловолтови кабела при връзката с ул. " Перуника ", с цел да се приготви асфалтирането на локалното платно. Ако не беше забавянето на изпълнителите на ВиК плана, този пробив към този момент щеше да е подготвен и пловдивчани да употребяват модерното оборудване ", разяснява кметът при инспекцията.

Той ще продължи от близко да следи работата по пробива и осъществяването на дейностите от двете компании, работещи редом на обекта.

Управителят на компанията реализатор Цанко Драгиев е безапелационен, че до края на годината трасето ще бъде въведено в употреба. От южната страна на пробива строителните действия са пред привършване, като към този момент са положени асфалтовите покрития по двете платна на " Модър " и по разширената ул. " Колхида ".

Остава да бъде асфалтирано локалното платно, след което да се премине към работа в северната част на пробива.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР