Против увеличението на квотите на таксиметровите автомобили в Пловдив са

...
</TD
>Против увеличението на квотите на таксиметровите автомобили в Пловдив са
Коментари Харесай

Такситата в Пловдив скочиха срещу идеята за внос на шофьори от Индия

Против нарастването на квотите на таксиметровите коли в Пловдив са от Националната асоциация за отбрана на превозвачите и таксиметровите водачи (НАЗПТВ).

Тази позиция те показаха в мнението си по отношение на " Проект за решение за установяване на минимални и оптимални цени за таксиметров транспорт на пасажери и квота от 2200 броя таксиметрови коли ".

Членовете на Асоциацията са на мнение, че по този метод се основават условия и се приготвят жителите за ново предложение за внасяне на таксиметрови водачи от Индия в Пловдив. Това удостовери Володя Домашенко, съпредседател на НАЗПТВ.

 

" Подобен лобистки метод приготвя почва и за последващо предложение - внасяне на нужните таксиметрови водачи от Индия. Вече Пловдив е отличник и в тази печална статистика, тъй като към днешна дата по-малко от 2000 водачи имат уверение за лидер на лек таксиметров автомобил (УВЛТА) за пловдивска община, а единствено 1715 от тях упражняват тази все по-непривлекателна специалност ", споделят в мнението си членовете на НАЗПТВ.

" Решително възразяваме против обвързването на наложителното, изискуемо от закона годишно актуализиране на границите на цените за таксиметров транспорт с нечие капиталово желание, скрито като опит за подобряването на качеството на таксиметровите услуги! Крайно лаическа наподобява концепцията за възстановяване на качеството на таксиметровите услуги посредством механично увеличение на квотата за разрешителни ", пишат още от Асоциацията в мнението си по отношение на предлагането.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР